Oι Υπηρεσίες μας

Λογιστικά-Φοροτεχνικά
Φορολογικές Δηλώσεις
Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
Οικονομοτεχνικές Υπηρεσίες
Αναπτυξιακά-Επιδοτούμενα προγράμματα
Κατάρτιση Business Plan-Marketing Plan


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η επιχειρηματική και οικονομική επικαιρότητα από το Λογιστικό γραφείο "naoussa-taxis".

Επιμέλεια: Καμμένος Λ. Παναγιώτης, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Οικονομολόγος MSc

Aυτή την περίοδο τρέχουν οι αιτήσεις ηλεκτρονικά για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης με επιδότηση 0,35 ευρώ/λίτρο και οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα μέσω του εντύπου Α21 που φτάνουν μέχρι και 40 ευρώ/μήνα/τέκνο και 500 ευρώ/έτος/τέκνο για τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Σε επίπεδο επιχειρηματικότητας τρέχει μέχρι 16/12/2013 το τοπικό πρόγραμμα Leader που παρέχει επιδοτήσεις μέχρι και 100% σε περιοχές του κάμπου της Ημαθίας.Το πρόγραμμα πρέπει να το εκμεταλευτούν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι Δήμοι της Ημαθίας προκειμένου να αναδείξουν ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα, να δημιουργήσουν χώρους άθλησης σε υποβαθμισμένες περιοχές, να προβάλλουν και να προωθήσουν γενικότερα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και να συμβάλλουν έτσι στην πολυπόθητη ανάπτυξη που έχει ανάγκη η περιοχή μας.
Επίσης πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι προκηρύξεις για δύο σημαντικά προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Το πρώτο με τον τίτλο "Καινοτομική Επιχειρηματικότητα Νέων" θα επιδοτεί με 10.000 ευρώ νέους ηλικίας μέχρι 35 ετών οι οποίοι θα θελήσουν να αναπτύξουν την δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα με έμφαση στην καινοτομία (π.χ τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας,"πράσινες τεχνολογίες" ,εφαρμογές ψηφιακής τεχνολογίας κ.α).
Το δεύτερο πρόγραμμα με τον τίτλο "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" θα δώσει ώθηση στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας και θα αφορά νέους αγρότες μέχρι 40 ετών. Θα δοθούν επιδότησεις έως 20.000 ευρώ σε 6.000 περίπου δικαιούχους νέους αγρότες σε όλη τη χώρα.
Όσον αφορά νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν την Τετάρτη στο site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 10.000 θέσεις εργασίας Υ.Ε γενικών καθηκόντων και έπεται και συνέχεια με άλλες 30.000 θέσεις εργασίας αυτή τη φορά για απόφοιτους Λυκείου και πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ. Προϋπόθεση συμμετοχής στα παραπάνω προγράμματα είναι η κατοχή κάρτας ανεργίας.Περισσότερες πληροφορίες για τα τρέχοντα και αναμενόμενα αναπτυξιακά-επιδοτούμενα προγράμματα θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Το γραφείο μας σας ενημερώνει καθημερινά τόσο μέσω μέσω της ιστοσελίδας μας naoussa-taxis.gr όσο και των σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook: Naoussa-taxis , Τwitter: Kammenos Panagiotis) για όλα τα τρέχοντα οικονομικά, φορολογικά και επιχειρηματικά νέα, για νέες θέσεις εργασίας και αναλαμβάνει την σύνταξη και υποβολή επιχειρηματικών σχεδίων για την ένταξή σας σε επιδοτούμενα-αναπτυξιακά προγράμματα. Επίσης σας παρέχουμε ενα μεγάλο εύρος οικονομικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και εργαλείων που θα βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και τις επιχειρήσεις σας να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία και να αναδείξετε τα συγκριτικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας.
Μείνετε συντονισμένοι...!!!!


Επισκεφτείτε το γραφείο μας στη Χρ. Λαναρά 11, στη Νάουσα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2332057089. Είμαστε στη διαθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αξιόπιστα.
Λογιστικό-Οικονομοτεχνικό Γραφείο, Συμβουλευτική Eπιχειρήσεων "naoussa-taxis".

Site: www.naoussa-taxis.gr-
Like us on facebook: Naoussa-taxis
Follow us on twitter: Kammenos Panagiotis
LinkedIn: Παναγιώτης Καμμένος

Η οικονομία και η φορολογία on-line, από τη Νάουσα σε όλο τον κόσμο...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: